Schnecken babci Douglasa

Schnecken babci Douglasa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać babci Douglas Schnecken spróbować. Ten przepis służy 12. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajko z żółtkiem, pekanami, mielonym cynamonem i kilkoma innymi rzeczami, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Babcia Douglas ' Schnecken, Schnecken Przepis, oraz Douglas Fir Sparkletini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić ciasto, rozpuścić 1/2 szklanki masła w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać mleko i cukier i podgrzać tylko do letniej (około 110 ° F), mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
3
Wlać ciepłą mieszaninę mleka do miski. Wymieszać drożdże. Pozostawić mieszaninę na 10 minut, a następnie wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Ubić całe jajko i żółtko i dodać do mieszanki drożdży. Wymieszać z mąką 1 szklankę na raz, aż masz lepkie ciasto. Zeskrobać ciasto na posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać przez około 5 minut, aż do uzyskania ładnego gładkiego ciasta. Masłem dużą miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Umieść ciasto w przygotowanej misce i przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Umieść miskę w ciepłym miejscu i pozostaw ciasto do wyrośnięcia przez 2 godziny, aż potrojona objętość.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Tymczasem, szczotka 9 × 13-calowy pieczenia z niektórych roztopionego masła (lub spryskać sprayem oleju roślinnego). Aby przygotować polewę cukrowo-orzechową, rozpuść masło z brązowym cukrem i syropem kukurydzianym w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Wyjąć z ognia i rozprowadzić mieszaninę na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Posypać posiekanymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
10
Rozwałkuj ciasto i odwróć je z miski na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą. Zagniataj przez minutę, a następnie użyj lekko posypanego mąką wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto w prostokąt o wymiarach około 15 × 12 cali i grubości 1/8 cala. Aby nadzienie cynamonowo-cukrowe roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
CiastoCiasto
PunchPunch
CukierCukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
11
Masło dokładnie posmarować powierzchnią ciasta. W misce wymieszać cukier i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
CiastoCiasto
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
12
Roztopione masło posypać równomiernie cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
MasłoMasło
13
Zwiń prostokąt w górę, jak rolka galaretki, wzdłuż jednej długiej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
14
Pokroić kłodę zwiniętego ciasta w plastry o grubości 1 cala i ułożyć plastry, pokroić boki w górę, w przygotowanej patelni. Przykryj patelnię kawałkiem folii z tworzywa sztucznego (możesz najpierw spryskać folią z oleju roślinnego, aby upewnić się, że nie przykleja się do ciasta) i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu przez około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
15
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Piec schnecken aż złoty kolor, 35 do 40 minut, obracając patelnię w połowie czasu pieczenia. Sprawdzaj je od czasu do czasu podczas pieczenia, a jeśli wydają się zbyt szybko brązowieć, luźno przykryj je arkuszem folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
17
Wyjąć patelnię z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu przez 5 do 10 minut. Włącz schnecken z patelni, gdy jeszcze ciepłe przez odwrócenie patelni na dużym talerzu lub blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
18
Podawać na ciepło schnecken.
19
Z Dalii
20
Bakery Cookbook: Sweetness in Seattle by Tom Douglas and Shelley Lance. Zdjęcia: Ed Anderson. Copyright © 2012 by Tom Douglas. Opublikowane przez Harper
21
Collins Publishers.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn