Schab z sosem Rodzynkowym
Schab z sosem Rodzynkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz olej roślinny, schab pieczony, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Schab wieprzowy z chutneyem Rodzynkowo-musztardowym, Polędwica wieprzowa solona z cebulą, rodzynkami i czosnkiem kompot, oraz Schab z sosem porzeczkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić plastry w pieczeń schabową, używając ostrego noża; wcisnąć plastry czosnku do każdej szczeliny. Polędwicę wieprzową równomiernie natrzeć solą i pieprzem. Brązowy ze wszystkich stron w gorącym oleju roślinnym na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieścić na dużej lekko nasmarowanej patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 45 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji wieprzowiny 15
Odstawić na 10 minut przed podaniem. Pokroić i podawać z sosem Rodzynkowym.