Schab z kopru włoskiego z sosem Cumberland Pan

Schab z kopru włoskiego z sosem Cumberland Pan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj schabu z kopru włoskiego z sosem Cumberland Pan. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 52g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka soku pomarańczowego, akompaniament: skwarki wieprzowe, galaretka z czerwonej porzeczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Schab Z Sosem Musztardowym I Kabaczkiem, Schab Pieczony W Piecu Z Sosem Kurkowo-Musztardowym, oraz Schab pieczony ziołowo-czosnkowy z sosem miodowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Wyrzuć środkową łodygę z liści laurowych, następnie rozdrobnij liście w młynku i pulsuj z koszerną solą i nasionami kopru włoskiego, aż liście laurowe zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Sól KoszernaSól Koszerna
Liście LauroweLiście Laurowe
2
Odrzuć wszelkie sznurki z lędźwi, jeśli są związane. Ułóż schab, tłuszcz do góry, wzdłuż na powierzchni roboczej. Trzymając nóż poziomo, wykonaj wzdłużne cięcie o głębokości około 1 1/2 cala wzdłuż boku schabu (nie przecinaj do końca). Otwórz schab jak książkę, a następnie osusz do środka i na zewnątrz. Natrzeć 1 łyżkę musztardy na wszystkie ścięte boki, a następnie posypać 1 łyżeczką soli przyprawionej. Zamknąć lędźwie i wiązać w poprzek w odstępach 1-calowych sznurkiem. Oliwę Rub równomiernie na pieczeni, następnie natrzeć pozostałą musztardą i posypać pozostałą przyprawioną solą, lekko naciskając, aby pomóc przylegać. Stojak do pieczenia oleju, następnie przenieść wieprzowinę, tłuszcz do góry, do stojaka ustawionego w patelni do pieczenia i marynować, luźno przykryte i schłodzone, co najmniej 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
NóżNóż
3
Odstawić wieprzowinę w temperaturze pokojowej na 30 minut przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
Podczas gdy wieprzowina dochodzi do temperatury pokojowej, umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pieczeń wieprzowa 25 minut, następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 163° i nadal piec, aż termometr włożony po przekątnej 2 cale do środka rejestry mięsa 145 ° F, 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Przełożyć wieprzowinę na talerz (rezerwa na patelnię) i odstawić, odsłonięte, 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1
Jeśli w patelni jest tłuszcz, odtłuść wszystko, ale 1 łyżka stołowa. Rozgrzać patelnię przez 2 palniki, następnie dodać 1/2 szklanki wody i rozpalić patelnię, gotując na dużym ogniu, mieszając i skrobając brązowe kawałki, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Dodać Port i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
3
Dodaj sok pomarańczowy i cytrynowy, galaretkę, imbir i sól, i gotuj, ubijając, aż galaretka się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
PomarańczowyPomarańczowy
GalaretkaGalaretka
CytrynaCytryna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Pozostałą łyżkę wody i skrobię kukurydzianą ubić w filiżance, następnie dodać do patelni i zagotować, ubijając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia i ubić na maśle, a następnie wlać sos przez sito o drobnych oczkach do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Wyrzucić sznurek z wieprzowiny. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z sosem i skwarkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
7
* Dostępne w niektórych supermarketach, niektórych sklepach z żywnością specjalistyczną i Niman Ranch (866-808-0340; nimanranch.com).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ranch DressingRanch Dressing
1
Wieprzowina może być marynowana do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn