Schab z jabłkami, śliwkami i sosem musztardowym

Schab z jabłkami, śliwkami i sosem musztardowym

Instrukcje

1
Połówki schabu pokroić w poprzek, następnie osuszyć i posypać 1 łyżeczką soli i 3/4 łyżeczki pieprzu (łącznie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowy wieprzowina, 1 kawałek na raz, okazjonalnie obracając, 6 do 8 minut na sztukę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Przenieść do małej ognioodpornej patelni jako rumiane (nie czyścić patelnię) i pieczeń wieprzowa, aż termometr włożony po przekątnej co najmniej 2 cali do rejestrów mięsa 150 ° F, 40 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podczas pieczenia wieprzowiny, obrać, ćwierć, i rdzeń jabłka, a następnie pokroić w 1/4-cala grubości klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni, następnie gotować cebulę na patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Dodać jabłka, śliwki, bulion, i wody i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą miękkie, 10 do 12 protokół. Wymieszać ze śmietaną i musztardą i gotować na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zdjąć z ognia i utrzymać SOS ciepły, częściowo przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
śliwkiśliwki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Dodaj wino do patelni i gotować na dużym ogniu, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, aż zredukowane do około 1/4 szklanki, 2 do 3 protokół. Wymieszaj soki z patelni w sosie śmietanowym wraz z pozostałymi 3/4 łyżeczką soli i pozostałymi 3/4 łyżeczką pieprzu i podgrzej sos na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Wyrzucić sznurek z wieprzowiny i pokroić każdą połowę w poprzek na 4 plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
11
Podawać wieprzowinę z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12
Serve pork with sauce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn