Schab pieczony ze słonym koprem chlebowym budyń

Schab pieczony ze słonym koprem chlebowym budyń
Schab pieczony z pikantnym budyniem z kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny Schab Pieczony, Schab pieczony z sałatką z kopru włoskiego, oraz Schab pieczony z koprem włosko-czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cukier, wodę i sól w dużej misce, mieszając, aż cukier i sól rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać wieprzowinę; przykryć i zalać 2 godziny na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WieprzowinaWieprzowina
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać pokrojony koper włoski, cebulę i 2 ząbki czosnku; gotować na złoty kolor (około 20 minut), często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
6
Dodaj 1/4 bulionu szklanki; gotować, aż płyn odparuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać w 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać pozostały bulion; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
8
Zdjąć z ognia.
9
Połącz mieszankę chleba i kopru włoskiego. Wymieszać z serem. Mieszankę łyżką do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SerSer
Koper WłoskiKoper Włoski
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Piec w 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podczas gdy budyń chleb piecze, opłukać wieprzowinę i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WieprzowinaWieprzowina
12
Połączyć nasiona kopru włoskiego, 2 ząbki czosnku i 1/4 łyżeczki pieprzu; równomiernie natrzeć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
13
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodać wieprzowinę na patelnię; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Umieść patelnię w piekarniku; piec w 350 przez 40 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (lekko różowy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
16
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
17
Podajemy budyń chlebowy z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn