Schab pieczony z solą i przyprawami
Pieczony Schab pakowany w sól i przyprawy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 591 kalorii, 58g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ziela angielskiego, wody, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wieprzowa natarta przyprawą z Ratatouille, Schab Grillowany Z Przyprawami, oraz Przyprawa Inkrustowana Wędzonym Schabem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej do 121°.
Pieczeń wieprzową posypać 1 łyżeczką grubej soli, 1 łyżeczką pieprzu i nasionami kopru włoskiego, klepiąc do przyklejenia.
Heatolive oleju w ciężkich dużych patelni overmedium-wysokie ciepło.
Na patelni ułożyć wieprzowinę, tłustą. Gotować, aż zbrązowieje na wszystkich stronach i na końcach, trzymając wieprzowinę w pozycji pionowej withtongs w razie potrzeby, o 12 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na blachę do pieczenia i ostudzićw pełni, około 20 minut.
Połącz 8 szklanek grubej soli, 2/3 szklanki czarnego pieprzu, ziela angielskiego i jałowca berriesw tej samej patelni. Wymieszać, aby zmiksować.
Dodaj 1 szklankę wody i wymieszaj, aby zwilżyć. 2/3 do 3/4 mieszaniny soli przesmarować na 1 stronę patelni, rozsypując sól w długi szeroki pasek (o wielkości pieczenia) jako bazę dla wieprzowiny.
Ułożyć wieprzowinę, Przy kości, na soli. Opakowanie pozostały solą cały pieczeń, załączając całkowicie.
Pieczona wieprzowina w skorupie solnej, aż instantreadtermometr włożony prosto w dół do wieprzowiny z góry centrum rejestruje 165 ° F, około 2 1/2 godziny.
Przenieść patelnię do pieczenia na powierzchnię roboczą.
Niech wieprzowina reszta 10 do 20 minut.
Usuń całą sól z około wieprzowiny.
Przenieś wieprzowinę do deski do krojenia, szczotkując wszelkie resztki. Stanowisko pieczeń tak, że kości sąvertical.
Pokrój między kośćmi a mięsem, aby przesunąć kostną płytę w 1 kawałku.
Połóż kostkę na talerzu. Układ na kościach w pozycji wyjściowej. Carveroast i służyć.
* Sprzedawane w alejce przypraw większości supermarketów.
Z wieprzowiną polej aCôtes du Rhône. Lubimy Domaine
Rouge-Bleu 2007 "Mistral" (Francja, 18 Dolarów).Jego jeżyny i ziemiste smaki i anyżki uzupełniają pysznie mięso.