Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną
Polędwiczki wieprzowe wolno pieczone z melasą i glazurą balsamiczną to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną, Slow Cooker brązowy cukier Schab z glazurą balsamiczną, oraz Grillowany Schab pieczony z balsamiczną i malinową polewą Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz ocet balsamiczny z cebulą i 2 gałązkami tymianku i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki, około 10 minut.
Przenieść mieszaninę do kubka żaroodpornego.
Dodaj wywar do rondla i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zredukowane do 1 szklanki, o 10 protokół.
Dodać redukcję balsamiczną i gotować, aż płyn zgęstnieje i zmniejszy się do 2/3 szklanki, około 15 minut.
Odcedzić sos balsamiczny.
Przenieść 1/4 szklanki sosu do małej miseczki i rezerwy. Resztę wrzucić do rondla i wymieszać z melasą, musztardą i pokruszoną czerwoną papryką; pozostawić do ostygnięcia.
Pieczenie wieprzowe ułożyć na dużej blasze i obficie doprawić solą. Płaszcz Pieczenie z glazury i odstawić na 30 minut, szczotkowanie od czasu do czasu (glazura będzie zsunąć się z mięsa).
Ustaw stojak w dużej patelni do pieczenia.
Przenieś pieczenie na stojak, pozwalając glazurze kapać z powrotem na prześcieradło. Pieczenie ułożyć pozostałymi 4 gałązkami tymianku, czosnkiem i rozmarynem, doprawić solą.
Dodaj 1/2 cala wody do patelni i piecz wieprzowinę przez około 2 i pół godziny, aż będzie bogato szkliwiona i natychmiastowy odczyt termometru włożony w najgrubszą część pieczenia rejestruje 14
Dodać wodę do patelni, gdy wyschnie i od czasu do czasu smażyć mięso sokami z patelni.
Przenieść pieczenie do deski do krojenia i przykryć luźno folią.
Odstawić na 20 minut. Pieczenie pokroić w kotlety i ułożyć na półmisku.
Skropić sosem balsamicznym i podawać.