Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną

Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną
Polędwiczki wieprzowe wolno pieczone z melasą i glazurą balsamiczną to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną, Slow Cooker brązowy cukier Schab z glazurą balsamiczną, oraz Grillowany Schab pieczony z balsamiczną i malinową polewą Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz ocet balsamiczny z cebulą i 2 gałązkami tymianku i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Przenieść mieszaninę do kubka żaroodpornego.
3
Dodaj wywar do rondla i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zredukowane do 1 szklanki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
4
Dodać redukcję balsamiczną i gotować, aż płyn zgęstnieje i zmniejszy się do 2/3 szklanki, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
5
Odcedzić sos balsamiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Przenieść 1/4 szklanki sosu do małej miseczki i rezerwy. Resztę wrzucić do rondla i wymieszać z melasą, musztardą i pokruszoną czerwoną papryką; pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Pieczenie wieprzowe ułożyć na dużej blasze i obficie doprawić solą. Płaszcz Pieczenie z glazury i odstawić na 30 minut, szczotkowanie od czasu do czasu (glazura będzie zsunąć się z mięsa).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Ustaw stojak w dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
10
Przenieś pieczenie na stojak, pozwalając glazurze kapać z powrotem na prześcieradło. Pieczenie ułożyć pozostałymi 4 gałązkami tymianku, czosnkiem i rozmarynem, doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Dodaj 1/2 cala wody do patelni i piecz wieprzowinę przez około 2 i pół godziny, aż będzie bogato szkliwiona i natychmiastowy odczyt termometru włożony w najgrubszą część pieczenia rejestruje 14
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
12
Dodać wodę do patelni, gdy wyschnie i od czasu do czasu smażyć mięso sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
13
Przenieść pieczenie do deski do krojenia i przykryć luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
14
Odstawić na 20 minut. Pieczenie pokroić w kotlety i ułożyć na półmisku.
15
Skropić sosem balsamicznym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje30
Ocena Zdrowia23
Magazyn