Schab nadziewany owocami i orzechami
Need a dairy free main course? Schab nadziewany owocami i orzechami może być świetnym przepisem. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz orzechy włoskie, chleb, śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Schab nadziewany owocami i orzechami, Schab Nadziewany Żurawiną I Orzechami, oraz Schab Nadziewany Żurawiną I Orzechami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej bezpiecznej kuchence mikrofalowej misce; kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut.
Odstawić 10 minut lub aż owoce będą pulchne.
Spuścić mieszaninę przez sito, zachowując mieszankę owoców.
Połącz mieszankę owoców, orzechy włoskie, szalotki, 1/4 łyżeczki soli i skórkę.
Połącz 3/4 łyżeczki soli, chleb francuski i kolejne 3 składniki (przez czosnek) w robocie kuchennym; proces do postaci drobnych okruchów.
Wieprzowinę przeciąć na pół wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę; otworzyć połówki, układając wieprzowinę na płasko. Zaczynając od środka, przeciąć każdą połowę wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę; otwarte połówki, układając wieprzowinę płasko. Okładka z folii; Funt do równej grubości. Wyrzucić folię.
Rozłóż mieszankę owoców na wieprzowinie, pozostawiając granicę 1/2 cala.
Roll up wieprzowina, jelly-roll mody, począwszy od jednej długiej stronie. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Na Zewnątrz wieprzowiny posypać równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki soli; umyć równomiernie musztardą.
Posyp mieszankę bułki tartej wieprzowiną; naciśnij delikatnie, aby się przykleić.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 55 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszej części 15
Odstawić wieprzowinę 10 minut.
Pokroić w 16 (1/2-cal grubości) plastry.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.