Schab nadziewany owocami i orzechami

Schab nadziewany owocami i orzechami
Need a dairy free main course? Schab nadziewany owocami i orzechami może być świetnym przepisem. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz orzechy włoskie, chleb, śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Schab nadziewany owocami i orzechami, Schab Nadziewany Żurawiną I Orzechami, oraz Schab Nadziewany Żurawiną I Orzechami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Połącz pierwsze 5 składników w średniej bezpiecznej kuchence mikrofalowej misce; kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Odstawić 10 minut lub aż owoce będą pulchne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
4
Spuścić mieszaninę przez sito, zachowując mieszankę owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Połącz mieszankę owoców, orzechy włoskie, szalotki, 1/4 łyżeczki soli i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Połącz 3/4 łyżeczki soli, chleb francuski i kolejne 3 składniki (przez czosnek) w robocie kuchennym; proces do postaci drobnych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Wieprzowinę przeciąć na pół wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę; otworzyć połówki, układając wieprzowinę na płasko. Zaczynając od środka, przeciąć każdą połowę wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę; otwarte połówki, układając wieprzowinę płasko. Okładka z folii; Funt do równej grubości. Wyrzucić folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8
Rozłóż mieszankę owoców na wieprzowinie, pozostawiając granicę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Roll up wieprzowina, jelly-roll mody, począwszy od jednej długiej stronie. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
10
Na Zewnątrz wieprzowiny posypać równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki soli; umyć równomiernie musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
Posyp mieszankę bułki tartej wieprzowiną; naciśnij delikatnie, aby się przykleić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
13
Piec w temperaturze 400 przez 55 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszej części 15
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
14
Odstawić wieprzowinę 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
15
Usuń drewniane kilofy.
16
Pokroić w 16 (1/2-cal grubości) plastry.
17
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn