Schab Bawarski

Schab Bawarski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Bawarskiego schabu wieprzowego. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 6G tłuszczu i w sumie 243 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 2,02 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 6 godzin i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś cierpkie jabłka, pieczeń z schabu, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Schab Bawarski, Rippli (Żeberka Schabowe / Schab Wędzony), oraz Bawarska Pieczeń Wieprzowa.

Instrukcje

1
Pokrój pieczeń na pół; umieść w 5-qt. powolna kuchenka. W małej misce połącz kapustę kiszoną, marchewkę, cebulę, sok jabłkowy i pietruszkę; łyżka na pieczeń. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj jabłka do powolnej kuchenki. Przykryj i gotuj 2-3 godziny dłużej lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Usuń pieczeń; odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
4
Podawać z mieszanką kiszonej kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia51
Magazyn