Schłodzone szparagi z krabowym winegretem
Schłodzone szparagi z krabowym winegretem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Mieszanka cebuli, papryki, estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Schłodzona Sałatka z kukurydzy i kraba, Schłodzona Sałatka Z Kukurydzy I Kraba, oraz Schłodzona Sałatka z kukurydzy i kraba.
Instrukcje
W dużej, głębokiej patelni wrzącej osolonej wody, gotować szparagi na dużym ogniu, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Odcedzić szparagi i odświeżyć w misce z lodowatą wodą.
W dużej misce wymieszaj olej z octem.
Dodać mięso krabowe, paprykę, cebulę i estragon i doprawić solą i pieprzem.
Przełóż szparagi na duży, głęboki talerz, łyżkę kraba vinaigrette na wierzchu i podawaj.