Scaloppine z kurczaka z groszkiem cukrowym, szparagami i sałatką z cytryny

Scaloppine z kurczaka z groszkiem cukrowym, szparagami i sałatką cytrynową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 3,54 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, julienne-cut cukier groszek snap, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Sałatka z groszku cukrowego z winegretem cytrynowo-miętowym, oraz Azjatycka Sałatka z groszku przyprawionego cukrem z cytryną.
Instrukcje
Groszek i szparagi na parze, pokryte, 4 minuty lub do chrupkiego-przetargu. Przepłukać mieszaninę grochu zimną wodą; odcedzić. Wyluzuj.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między arkuszami 2 folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1 / 4 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Kurczaka posypać równomiernie 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj 2 połówki piersi do patelni; smażyć 2 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałym kurczakiem.
Dodaj bulion i wino na patelnię; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 5 protokół).
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.
Połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki soli, mięty, oleju, skórki i soku, dobrze mieszając trzepaczką.
Skropić mieszaninę oleju na mieszaninę grochu; wrzucić delikatnie do herbu.
Podawać mieszankę grochu z kurczakiem i sosem.
Dekoruj cytrynowymi klinami.