Scaloppine cielęcy ze szparagami i sosem kurkowym

Scaloppine cielęcy ze szparagami i sosem kurkowym
Cielęcina Scaloppine ze szparagami i sosem kurkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 742 kalorie. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka młodych szparagów, cielęcina scaloppine, łyżeczka czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cielęcina lub kurczak Scaloppine z sosem szafranowym, Cielęcina Scaloppine z wiosennym groszkiem i szparagami, oraz Cielęcina Scaloppine z pieczarkowym sosem Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w średnim garnku z wrzącą osoloną wodą blanszuj szparagi przez 1 minutę. Zanurz gorące szparagi w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie i zachować zielony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu dodać niesolone masło i czosnek i gotować, aż pachnące, ale nie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby i podsmażyć na złoty kolor. Włączyć ciepło do wysokiej i dodać wermut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
WermutWermut
4
Dodać śmietanę i gotować do zmniejszenia o 1/2, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Utrzymuj ciepły sos kurkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Cielęcinę pokroić w 1/2 i obficie doprawić solą i pieprzem. Mąkę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
6
Ułóż plasterek provolone i 2 kawałki blanszowanych szparagów na cielęcinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
ProvolonProvolon
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
7
Scaloppine cielęciny zwijamy wokół provolone i szparagów i lekko pogłębiamy w przyprawionej mące. Na dużej patelni na średnim ogniu, roztopić masło i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, RozmrożonychOpakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, Rozmrożonych
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
ProvolonProvolon
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Miejsce 3 rolki na patelni, szew stronie w dół, i gotować przez 30 sekund. Obróć rolki i przesmaż drugą stronę na 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Przełożyć na blachę do pieczenia i kontynuować pieczenie reszty rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
10
Piec około 10 minut, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Podawać z sosem kurkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn