Scallion Slaw

Scallion Slaw
Scallion Slaw może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz pieprz, ocet destylowany, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Edamame i Scallion Slaw z sosem pomarańczowo-limonkowym, Marchew i Bok Choy Slaw & 13 Slaw s, oraz Houston Cole Slaw-to jest pyszny sposób, aby cole slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cut 2 pęczki szalotki na 3 " długości, a następnie cienko pokroić wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
2
Umieść w lodowatej wodzie bowlof (do chrupania). Tuż przed podaniem, dobrze odcedzić, osuszyć i przenieść do innego worka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodaj 1 łyżkę destylowanego białego octu i 1 łyżkę prażonego oleju sezamowego; tossto płaszcz. Doprawić solą koszerną, czarnym pieprzem freshlyground i gochugaru (Gruboziarnisty Koreański proszek czerwonego pieprzu).
Składniki, których będziesz potrzebować
GochugaruGochugaru
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sól KoszernaSól Koszerna
Olej SezamowyOlej Sezamowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia53
Magazyn