Sałatki klinowe z jabłkiem i boczkiem
Sałatki klinowe z jabłkiem i boczkiem to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.8 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz jabłka, gruby bekon, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Cheddar-Sałatka Klinowa Z Boczkiem, Sałatka klinowa z serem pleśniowym i boczkiem, oraz Stek I Boczek Ser Pleśniowy Klin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia cookie arkusz z folią.
Umieść boczek na prześcieradle.
Piec 10 do 15 minut, obracając raz, aż chrupiące. Fajne 5 minut. Boczek pokroić lub pokruszyć na małe kawałki.
W średniej misce wrzucić jabłka z sokiem z cytryny.
Na talerzu lub pojedynczych talerzach ułóż kliny sałaty. Top z dressingiem, bekonem, jabłkami i serem.