Sałatka żurawinowa III
Sałatka żurawinowa III to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 286 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz żurawinę, galaretkę malinową, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Sałatka z jarmużu żurawinowo-orzechowego z winegretem żurawinowym, Sałatka Żurawinowa, oraz Sałatka Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce połączyć żurawiny, pomarańcze, marchew i pekan. Proces do drobno zmielone; dodać cukier i ananas, dobrze wymieszać.
W misce do mieszania połączyć żelatynę i wrzącą wodę. Mieszaj do rozpuszczenia żelatyny i dodaj zimną wodę.
Wymieszać mieszankę owoców i żelatynę; wlać do naczynia lub formy i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.