Sałatka Ziemniaczana Z Fasolką szparagową i Pesto

Sałatka Ziemniaczana Z Fasolką szparagową i Pesto
Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową i pesto może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dodatków. Ten bezglutenowy przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 2,57 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 7 g białka i 10 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Jeśli masz pod ręką młode ziemniaki, fasolkę szparagową, orzeszki piniowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał spektakularny wynik łyżką wynoszący 90%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również Sałatka ziemniaczana z pesto z fasolką szparagową, bazylią, parmezanem i fasolką szparagową. Sałatka „pesto” i sałatka z makaronem Pesto z fasolką szparagową i kukurydzą.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki włóż do dużego rondla, zalej zimną wodą i dodaj dużą szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować do miękkości, około 15 minut. Za pomocą łyżki cedzakowej lub pająka wyjmij ziemniaki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje świeżych Liści Bazylii (4 Szklanki Luźno Zapakowanej Bazylii)4 Uncje świeżych Liści Bazylii (4 Szklanki Luźno Zapakowanej Bazylii)
świeże Liście Bazylii (4 Szklanki Luźno Zapakowanej Bazylii)świeże Liście Bazylii (4 Szklanki Luźno Zapakowanej Bazylii)
(4 Szklanki Bazylii)(4 Szklanki Bazylii)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Funta Zielonej Fasolki, Odcięte Końcówki, Przekrojone Na Pół1 1/2 Funta Zielonej Fasolki, Odcięte Końcówki, Przekrojone Na Pół
Fasolka Szparagowa, Odcięte Końcówki, Przekrojona Na PółFasolka Szparagowa, Odcięte Końcówki, Przekrojona Na Pół
1/2 Szklanki Posiekanych Orzeszków Piniowych1/2 Szklanki Posiekanych Orzeszków Piniowych
3
Do wrzącej wody dodać fasolkę szparagową i gotować jeszcze 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
4
Dodaj bazylię, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe, parmezan, czosnek oraz trochę soli i pieprzu do miski robota kuchennego i pulsuj, aż masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Do jeszcze ciepłych ziemniaków dodać pesto i całość wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6
Odcedź fasolkę szparagową na durszlak w zlewie i opłucz, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
7
Dodaj do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Podawać na ciepło lub schłodzone. Można zrobić 1 dzień wcześniej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia90
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn