Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem Na Ciepło
Ciepła sałatka ziemniaczana z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cebulę, ocet winny, świeże liście koperku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Ciepła sałatka ziemniaczana z boczkiem, Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem Na Ciepło, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem Na Ciepło dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki razem w małej misce i odstawić.
Dodaj ziemniaki do garnka osolonej zimnej wody. Doprowadzić do wrzenia, na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 20 minut do miękkości.
Odcedzić i umieścić w dużej misce. Przykryć folią, aby utrzymać ciepło, jeśli to konieczne.
Dodaj boczek do dużej patelni saute i gotować, aż chrupiące na średnim ogniu.
Wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy na arkusze i rezerwy.
Dodać cebulę, szczypta pieprzu i czosnku do boczku i smażyć do miękkości, o 3 protokół.
Dodaj winegret do warzyw.
Niech gotować, aż zmniejszy się i zagęścić, o 2 do 3 protokół.
Dodaj ziemniaki, koperek i boczek na patelnię i wrzuć do płaszcza z dressingiem. Pozostawić do gotowania przez 3 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Sałatkę ziemniaczaną przełożyć na półmisek i posypać posiekanym świeżym koperkiem.