Sałatka ziemniaczana-Nadziewane kiełbasy z wędzonym kurczakiem
Sałatka ziemniaczana-Nadziewane kiełbasą z wędzonym kurczakiem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 751 kalorii, 34g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka zielonej cebuli, boczek, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Southwestern Chicken-Faszerowane Spuds, Kremowe Nadziewane Tuńczykiem (Ziemniaki), oraz Dijon - Sałatka ziemniaczana z wędzoną kiełbasą z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pieczemy ziemniaki w warzywnym sprayu; ziemniaki przekłuwamy kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie Spray
Pieczenie Ziemniaków
Ziemniak
3
Piec 1 godzinę lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić (około 10 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Odciąć górną jedną trzecią każdego ziemniaka i zarezerwować do innego użycia. Ostrożnie zgarnij miąższ do miski, pozostawiając nienaruszone skorupy o grubości 1/4 cala. Wymieszaj śmietanę, ocet, mielony czosnek, grubo zmielony pieprz, ostrą brązową musztardę, sól, cukier i ostry sos. Wymieszaj pimiento, 3/4 szklanki kwaśnej śmietany, posiekane ogórki kiszone i zieloną cebulę na miąższ ziemniaczany w misce. Rezerwa pozostałej mieszanki śmietany. Łyżka mieszanki ziemniaków do skorupy ziemniaków; przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin. Podziel kurczaka, ugotowany i pokruszony boczek i rozdrobniony ser; top każdy z zarezerwowanej mieszanki kwaśnej śmietany.