Sałatka ziemniaczana-Nadziewane kiełbasy z wędzonym kurczakiem

Sałatka ziemniaczana-Nadziewane kiełbasy z wędzonym kurczakiem
Sałatka ziemniaczana-Nadziewane kiełbasą z wędzonym kurczakiem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 751 kalorii, 34g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka zielonej cebuli, boczek, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Southwestern Chicken-Faszerowane Spuds, Kremowe Nadziewane Tuńczykiem (Ziemniaki), oraz Dijon - Sałatka ziemniaczana z wędzoną kiełbasą z kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczemy ziemniaki w warzywnym sprayu; ziemniaki przekłuwamy kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie SprayOlej Roślinny Gotowanie Spray
Pieczenie ZiemniakówPieczenie Ziemniaków
ZiemniakZiemniak
3
Piec 1 godzinę lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić (około 10 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odciąć górną jedną trzecią każdego ziemniaka i zarezerwować do innego użycia. Ostrożnie zgarnij miąższ do miski, pozostawiając nienaruszone skorupy o grubości 1/4 cala. Wymieszaj śmietanę, ocet, mielony czosnek, grubo zmielony pieprz, ostrą brązową musztardę, sól, cukier i ostry sos. Wymieszaj pimiento, 3/4 szklanki kwaśnej śmietany, posiekane ogórki kiszone i zieloną cebulę na miąższ ziemniaczany w misce. Rezerwa pozostałej mieszanki śmietany. Łyżka mieszanki ziemniaków do skorupy ziemniaków; przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin. Podziel kurczaka, ugotowany i pokruszony boczek i rozdrobniony ser; top każdy z zarezerwowanej mieszanki kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
Pikantna Musztarda BrązowaPikantna Musztarda Brązowa
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Zielona CebulaZielona Cebula
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ostry SosOstry Sos
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
Cały KurczakCały Kurczak
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
OcetOcet
ZiemniakZiemniak
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn