Sałatka ziemniaczana mamy jest bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajka, sól i pieprz, ziemniaki Yukon gold i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hiszpański ryż mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki w dużym garnku; dodaj zimną wodę, aby przykryć ziemniaki o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki są tylko przetargu widłowego, 5 do 7 protokół; odcedzić. Delikatnie wrzucić do dużej miski z 3 łyżkami. ocet jabłkowy.
Do miski z ziemniakami dodajemy cebulę, seler, ogórki i jajka i delikatnie mieszamy. W małej misce ubić majonez, musztardę, szczypiorek i pozostałe 2 łyżki. ocet jabłkowy. Doprawić solą i pieprzem.