Sałatka Ziemniaczana Boczkowo-Oliwkowa
Sałatka ziemniaczana boczkowo-oliwkowa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz ziemniaki o czerwonej skórze, ocet jabłkowy, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Ziemniaczana Z Oliwą Z Oliwek, Sałatka Z Ziemniaków, Jajek I Oliwek, oraz Sałatka ziemniaczana z jajkiem i oliwką.
Instrukcje
Ziemniaki opłukać i szorować; połowę wzdłużnie i pokroić w 1/4 cala. plastry. Włóż ziemniaki do dużego garnka, przykryj zimną wodą i zagotuj.
Dodaj sól, zmniejszyć ogień, aby utrzymać powolne wrzenia, i gotować ziemniaki do miękkości do ukąszenia, o 8 protokół.
Ziemniaki odsączyć i włożyć do dużej miski.
W międzyczasie, na dużej patelni (nie nonstick) na średnim ogniu, gotować boczek, aż zbrązowieje i chrupiące.
Dodać ocet i za pomocą drewnianej łyżki zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
W robocie kuchennym, oliwki pulse, szalotki, i kapary, aż posiekane.
Do oliwy dodać boczek, wymieszać i zalać ziemniakami.
Dodać pietruszkę i wrzucić do połączenia.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.