Sałatka Ziemniaczana Boczkowo-Oliwkowa

Sałatka Ziemniaczana Boczkowo-Oliwkowa
Sałatka ziemniaczana boczkowo-oliwkowa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz ziemniaki o czerwonej skórze, ocet jabłkowy, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Ziemniaczana Z Oliwą Z Oliwek, Sałatka Z Ziemniaków, Jajek I Oliwek, oraz Sałatka ziemniaczana z jajkiem i oliwką.

Instrukcje

1
Ziemniaki opłukać i szorować; połowę wzdłużnie i pokroić w 1/4 cala. plastry. Włóż ziemniaki do dużego garnka, przykryj zimną wodą i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj sól, zmniejszyć ogień, aby utrzymać powolne wrzenia, i gotować ziemniaki do miękkości do ukąszenia, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Ziemniaki odsączyć i włożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
W międzyczasie, na dużej patelni (nie nonstick) na średnim ogniu, gotować boczek, aż zbrązowieje i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać ocet i za pomocą drewnianej łyżki zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
W robocie kuchennym, oliwki pulse, szalotki, i kapary, aż posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Do oliwy dodać boczek, wymieszać i zalać ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
8
Dodać pietruszkę i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn