Sałatka ze świeżych warzyw marynowanych
Marynowana sałatka ze świeżych warzyw to przystawka dla 12 osób. Jedna porcja zawiera 53 kalorie , 1 g białka i 3 g tłuszczu . Za 78 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup biały ocet winny, sól, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 71% . Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z marynowanych świeżych warzyw , Sałatka ze świeżego mozzarelli i marynowanych truskawek oraz Sałatka z marynowanych warzyw .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj warzywa. W małej misce wymieszaj składniki dressingu.
Polej warzywa; delikatnie wrzucić do sierści. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny lub na całą noc.