Sałatka Ze Zwęglonej Kukurydzy
Sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 202 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz pomidory winogronowe, kłosy kukurydzy na kolbie, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Ze Zwęglonej Kukurydzy, Sałatka kukurydziana lub Salsa, oraz Sałatka z kukurydzy, cebuli i pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu. Char kłosy kukurydzy, obracając się ze wszystkich stron, na suchej patelni, aż lekko poczerniałe i zwęglone, o 15 protokół.
Ostudzić, a następnie usunąć jądra z kolby ostrym nożem.
W małej misce ubić razem oliwę z oliwek, sok z limonki oraz sól i pieprz do smaku.
Dodaj czarną fasolę, pomidory, ryż, czerwona cebula, zielona cebula, czosnek i schłodzoną kukurydzę do dużej miski. Wymieszać z limonkowym winegretem.