Sałatka Ze Szpinaku Ze Szparagami Na Ciepło
Ciepła sałatka ze szpinaku Szparagowego trwa około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Ten hor d ' oeuvre ma 245 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Za 90 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 295 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, Młody szpinak, ocet z białego wina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 97%. Ten wynik jest znakomity. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kozi ser szpinak Flans z ciepłą sałatką szparagową, Ciepła sałatka ze szparagów i pomidorów, oraz Ciepła pieczona sałatka ze szparagów.
Instrukcje
Umieść szparagi w 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Skrop 2 łyżkami oleju; posyp solą.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do miękkości, mieszając co 10 minut. W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
W blenderze połącz cebulę, ocet i sos sojowy; przykryj i przetwarzaj na gładką masę. Podczas przetwarzania stopniowo dodawaj pozostały olej w stałej parze.
W dużej salaterce połącz makaron, szpinak i szparagi.
Skrop dressingiem; wrzuć do płaszcza.
Posyp orzechami nerkowca i serem.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Wybór podpisu Pedroncelli Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay]()
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.