Sałatka Ze Szpinaku Ze Szparagami Na Ciepło

Sałatka Ze Szpinaku Ze Szparagami Na Ciepło
Ciepła sałatka ze szpinaku Szparagowego trwa około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Ten hor d ' oeuvre ma 245 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Za 90 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 295 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, Młody szpinak, ocet z białego wina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 97%. Ten wynik jest znakomity. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kozi ser szpinak Flans z ciepłą sałatką szparagową, Ciepła sałatka ze szparagów i pomidorów, oraz Ciepła pieczona sałatka ze szparagów.

Instrukcje

1
Umieść szparagi w 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Skrop 2 łyżkami oleju; posyp solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do miękkości, mieszając co 10 minut. W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W blenderze połącz cebulę, ocet i sos sojowy; przykryj i przetwarzaj na gładką masę. Podczas przetwarzania stopniowo dodawaj pozostały olej w stałej parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
W dużej salaterce połącz makaron, szpinak i szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Skrop dressingiem; wrzuć do płaszcza.
7
Posyp orzechami nerkowca i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Wybór podpisu Pedroncelli Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia55
Magazyn