Sałatka ze szpinakiem, szparagami i truskawkami

Szpinak, szparagi i sałatka truskawkowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka orzechów włoskich, liście szpinaku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Sałatka Szpinakowo-Szparagowa Z Sosem Truskawkowym, Sałatka truskawkowa awokado szpinakowa z Truskawkowym winegretem #SundaySupper, oraz Sałatka ze szpinakiem Truskawkowym z sosem truskawkowym.
Instrukcje
Na patelnię do pieczenia wlać 1 łyżkę oliwy z oliwek, dodać szparagi, posypać 1/4 łyżeczki soli i wymieszać.
Rozprowadzić w jednej warstwie i piec w piekarniku 400, często mieszając, do miękkości po przekłuciu, 15 do 20 minut.
Ostudzić, około 15 minut.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj ocet i pozostałe 2 łyżki oleju.
Dodać szpinak, truskawki, prażone orzechy włoskie i schłodzone szparagi; wymieszać do pokrycia.
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku.