Sałatka ze szpinakiem, pieczoną marchewką i Radicchio
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szpinaku, pieczonej marchwi i sałatki Radicchio. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 1,64 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sól i pieprz, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonej Marchewki, Orzechów Laskowych I Radicchio Z Miodem I Pomarańczą Przepis, Sałatka Radicchio, endywia i marchewka, oraz Sałatka Brokułowa Rabe, Marchewka I Radicchio.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. marchew obrać i pokroić w plastry o grubości 1/4 cala na przekątnej. Na dużą blachę do pieczenia wyłożoną folią Wrzuć marchewkę z olejem, solą i pieprzem. Piecz, wytrząsając arkusz kilka razy, aż marchew będzie miękka i karmelizowana wokół krawędzi, o 20 protokół.
Rozłóż orzechy pekan na blasze do pieczenia; piec do tosty i pachnące, wstrząsając arkusz raz, o 7 protokół.
Przenieść pekan do miski; ostudzić.
Obierz pomarańcze i grejpfruty. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić segmenty.
Wszystkie składniki ubić i doprawić solą i pieprzem. Tuż przed podaniem wrzucić wszystkie składniki sałatki razem z dressingiem.