Sałatka Ze Szpinakiem Boczkowo-Pomidorowym
Sałatka szpinakowo-Boczkowo-pomidorowa jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przystawka. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, musztardę, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Boczkowo-Pomidorowym, Awokado Boczek Pomidor Szpinak Kukurydza Sałatka, oraz Sałatka szpinakowa z pikantnym winegretem pomidorowym z jajkiem gotowanym na twardo i boczkiem podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie ostry; wyjąć na papierowe ręczniki. odcedzić, rezerwując 2 łyżki ociekania.
Dodaj sos sałatkowy, musztardę, sól i pieprz do kapieli; gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż się rozgrzeje.
W dużej salaterce połącz szpinak, pomidory, ser i boczek.
Mżawka z ciepłym opatrunkiem; wrzucić delikatnie do płaszcza.