Sałatka ze szparagami i grzybami z ogolonym parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ze szparagami i grzybami z ogolonym parmezanem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 207 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.52 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, rukolę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogolona Sałatka z kopru włoskiego, grzybów i parmezanu, Ogolone Surowe Szparagi Z Sosem Parmezanowym, oraz Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrym nożem pokroić szparagi po przekątnej na bardzo cienkie plasterki i przenieść do dużej miski. Połowę dużych grzybów. Grzyby pokroić bardzo cienko i dodać z rzodkiewkami do szparagów. Delikatnie wrzuć sałatkę.
W małej misce wymieszać sok z cytryny, musztardę i sól.
Dodać olej w strumieniu, ubijając i ubijając, aż do zemulgowania.
Dressing skropić sałatką ze szparagów i delikatnie wrzucić. Mielenie pieprzu na sałatkę.
Rozłóż rukolę na półmisku i polej sałatką ze szparagów. Z obieraczką do warzyw, ogolić 1/2 do 3/4 parmezanu w loki nad sałatką, rezerwując pozostały parmezan do innego użycia.