Sałatka ze szparagami i grzybami z ogolonym parmezanem

Sałatka ze szparagami i grzybami z ogolonym parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ze szparagami i grzybami z ogolonym parmezanem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 207 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.52 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, rukolę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogolona Sałatka z kopru włoskiego, grzybów i parmezanu, Ogolone Surowe Szparagi Z Sosem Parmezanowym, oraz Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrym nożem pokroić szparagi po przekątnej na bardzo cienkie plasterki i przenieść do dużej miski. Połowę dużych grzybów. Grzyby pokroić bardzo cienko i dodać z rzodkiewkami do szparagów. Delikatnie wrzuć sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
W małej misce wymieszać sok z cytryny, musztardę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodać olej w strumieniu, ubijając i ubijając, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Dressing skropić sałatką ze szparagów i delikatnie wrzucić. Mielenie pieprzu na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Rozłóż rukolę na półmisku i polej sałatką ze szparagów. Z obieraczką do warzyw, ogolić 1/2 do 3/4 parmezanu w loki nad sałatką, rezerwując pozostały parmezan do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn