Sałatka ze stekiem z pikantnym sosem czosnkowym

Sałatka ze stekiem z pikantnym sosem czosnkowym
Rzucana Sałatka stek z pikantnym sosem czosnkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.24 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 198 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, grzyby, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-zachodnia sałatka ze stekiem z pikantnym sosem z awokado, PIWNA marynowana Sałatka Stekowa z pikantnym sosem salsy, oraz Pikantna Zielona Sałatka Z Sosem Sojowym I Pieczonym Czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkimi składnikami dressingu. Rezerwa 1/4 szklanki opatrunku. W małej misce wymieszać cebulę i pomidory z pozostałym sosem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść stek wołowy i paprykę na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 15 do 20 minut, obracając często paprykę i wołowinę raz, aż wołowina jest pożądana doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
StekStek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
4
Pokroić wołowinę w plastry 1/4 cala. Wrzucić wołowinę i zarezerwowane 1/4 Puchar dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
5
Paprykę pokroić w paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
6
W dużej misce, miejsce sałatki, grzyby, papryka i wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać mieszankę pomidorową; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn