Sałatka Ze Stekiem I Szpinakiem
Sałatka ze stekiem i szpinakiem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 22 porcjami. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 22 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, grzyby, krążki cebuli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ze stekiem i szpinakiem, Sałatka Ze Szpinakiem Flank Steak, oraz Sałatka szpinakowa ze stekiem i jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sos i sos Worcestershire.
Wlać 1/2 szklanki mieszaniny dressing na stek w płytkim naczyniu; przykryć. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do marynowania.
Stek odsączyć; wyrzucić marynatę.
Rozgrzej nasmarowany grill na średnim ogniu. Grillowany stek, 5 do 6 min. z każdej strony lub do pożądanej doneness (medium 71°).
Stek pokroić na cienkie plasterki.
Wrzucić szpinak, grzyby, pomidor i cebula z pozostałych 1/2 szklanki mieszanki dressing. Top z plastrami steku.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.