Sałatka z żurawiną i fetą z winegretem Dijon

Sałatka z żurawiną i fetą z winegretem Dijon może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 112 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, szarą musztardę Poupon dijon, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka makaronowa Orzo z serem Feta i żurawiną granat Vinaigrette, Pieczona Sałatka z dyni, żurawiny i migdałów z cytryną Dijon balsamiczny Vinaigrette (wegańskie, bezglutenowe, bez soi), oraz Sałatka Frisee z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić warzywa z żurawiną, ser i orzechy włoskie w salaterce.
Ubić ocet, miód, musztardę i pieprz wire trzepaczką do dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać olej, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Wlać sałatkę; wrzucić do płaszcza.