Sałatka z żurawiny, glazurowanego orzecha włoskiego, pomarańczy, awokado i sera pleśniowego

Żurawina, glazurowane orzech, pomarańcza, awokado, i niebieski ser sałatka może być tylko przystawką szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 482 kalorie, 11g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Mieszanka awokado, bleu ser, żurawina, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest znakomite. Spróbuj Sałatka z żurawiny, glazurowanego orzecha włoskiego, pomarańczy, awokado i sera pleśniowego, Sałatka z jagodami, serem pleśniowym i glazurowanymi orzechami, oraz Sałatka z gruszek, orzechów włoskich i sera pleśniowego z winegretem żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć sałatkę do salaterki i posypać suszoną żurawiną, orzechami włoskimi, kawałkami mandarynki, serem pleśniowym i kawałkami awokado.
Sałatkę skropić sosem, wrzucić i podawać.