Sałatka Z Zapiekanką Z Fasoli Szparagowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z zapiekanką z fasolki szparagowej. Za $5.45 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 3 porcje z 269 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, borowików, dressingu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 86%. Podobne przepisy to Sałatka Z Fasoli Szparagowej, Sałatka Z Francuskiej Fasoli Szparagowej, oraz Sałatka Z Grzybów I Fasoli Szparagowej.
Instrukcje
Napełnij dużą miskę wodą i kilkoma garściami lodu, odłóż na bok. Doprowadź duży garnek wody do wrzenia.
Dodaj ciężką szczyptę soli, fasolkę szparagową i paprykę. Wymieszaj, aby rozpuścić sól i gotuj warzywa, aż będą jasne i jeszcze chrupiące, zaledwie kilka minut. Za pomocą sitka lub łyżki cedzakowej przenieś warzywo do miski z lodowatą wodą, aby zapobiec ich nadmiernemu gotowaniu. Po schłodzeniu warzyw wyjmij je na blachę do pieczenia wyłożoną ręcznikiem papierowym i osusz.
Aby przygotować grzyby: w małym rondlu na średnim ogniu dodaj 2 szklanki wody, octu, grzybów, czosnku, tymianku i 1 łyżeczki soli. Wymieszaj, aby rozpuścić sól, przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 15 minut. Wyłącz ogrzewanie i pozostaw pod przykryciem jeszcze przez 15 minut.
Strząśnij nadmiar płynu z grzybów i dodaj je do dużej miski wraz z gotowanymi warzywami i oryginalnym dressingiem Ranczo Hidden Valley. Wymieszaj i podawaj ze smażoną cebulą posypaną na wierzchu.