Sałatka Z Wędzonym Indykiem Waldorf

Sałatka Z Wędzonym Indykiem Waldorf
Wędzona Sałatka z indyka Waldorfa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.19 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz sałatę bostońską, sos sałatkowy, indyk i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Indyka Waldorf, Sałatka Z Indyka Waldorf, oraz Sałatka Z Indyka Waldorf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce połączyć jabłka, seler, indyk i majonez; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SelerSeler
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ułóż sałatę na pojedynczych talerzach. Łyżka mieszanki jabłkowej na sałatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn