Sałatka z wędzonego pstrąga z sosem cytrynowym Meyer może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $8.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 874 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Mieszanka endywii, rzodkiewki, liście estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Sałata z wędzonego pstrąga z sosem cytrynowym Meyer i marchewką, Sałatka z wędzonego pstrąga z sosem z awokado, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga z sosem musztardowym.
Instrukcje
1
Wrzucić endywia, szalotki, i rzodkiewki w dużej misce. Wymieszać z połową dressingu i doprawić solą i pieprzem. Podzielić mieszaninę na 4 talerze i ułożyć buraki wokół talerza. Filety z pstrąga rozedrzeć na kawałki wielkości kęsa i umieścić na każdej sałatce. Na wierzchu po 1 łyżce stołowej ikry z pstrąga i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Filety Z Pstrąga
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Endive
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Pstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W średniej misce wymieszać sok z cytryny, ocet, majonez, musztardy oraz sól i pieprz. Powoli ubijaj olej, aż się zemulguje i mieszaj z estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połącz wodę, sól i cukier w dużym pojemniku i wymieszaj, aż sól całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodaj rybę, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Zrębki moczyć w wodzie przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Usunąć pstrąga, spłukać i dokładnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg
7
Użyj zadaszonego grilla (węgiel drzewny, gazowy lub elektryczny) i rozgrzej do około 200 stopni F. przykryj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
ogrzane węgle z 1/3 chipsów hickory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
9
Umieść rybę, skórkę bokiem w dół, na dobrze nasmarowanym grillu, około 4 cali od węgli. Zamknij pokrywę grilla i otwórz odpowietrznik, aby cyrkulować dym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Dodaj dodatkowe chipsy hickory, w razie potrzeby. Palić pstrąga przez około 20 minut. Pstrąg odbywa się, gdy powierzchnia cięcia jest złotobrązowa i łatwo się płatkuje widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek