Sałatka Z Wodorostów
Sałatka z wodorostów jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, nasiona sezamu, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Eucheuma Seaweed Kerabu (Sałatka Z Wodorostów Eucheuma), Sałatka Z Wodorostów, oraz Sałatka Z Wodorostów.
Instrukcje
Umieścić wodorosty w dużej misce wypełnionej wodą.
Niech moczyć przez 10 do 15 minut, lub aż wodorosty są elastyczne. Pracując garściami, wyciśnij wodorosty resztkowe wody.
Umieść wodorosty na desce do krojenia i posiekaj na szorstkie plasterki ½ cala. Ubierz wodorosty w olej, ocet, sól i cukier. Dostosuj przyprawy do smaku, w zależności od tego, jak pikantne lubisz wodorosty.
Posypać sezamem i podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej. Resztki wodorostów można przechowywać w lodówce do czterech dni.