Sałatka z wieprzowiny, gruszki i orzecha włoskiego
Sałatka z wieprzowiny, gruszki i orzecha włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liści szpinaku, oliwa z oliwek, azjatycka gruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć gruszkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Gruszkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka z wieprzowiny, gruszki i orzecha włoskiego, Sałatka gruszkowo-orzechowa z winegretem gruszkowym, oraz Sałatka Z Gruszek Orzechowych.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i pietruszkę; gotować i mieszać, aż wieprzowina jest rumiane na zewnątrz, i gotowane przez.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Zrobić łóżko ze szpinaku na pojedynczych talerzach lub na dużym talerzu. Ułóż plastry gruszki na szpinaku. Top z gotowaną wieprzowiną i posypać orzechami włoskimi.
Na całą sałatkę polać balsamicznym winegretem.