Sałatka z tuńczykiem, bekonem i warzywami
Sałatka z tuńczykiem, bekonem i warzywami to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 652 kalorie, 39g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Mieszanka pomidorów, soli, liści sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Z Tuńczykiem I Warzywami, Sałatka Z Tuńczykiem, Warzywami I Komosą Ryżową, oraz Loaded Veggie Sałatka Z Awokado Tuńczykiem dla podobnych receptur.