Sałatka z tuńczykiem, bekonem i warzywami

Sałatka z tuńczykiem, bekonem i warzywami
Sałatka z tuńczykiem, bekonem i warzywami to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 652 kalorie, 39g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Mieszanka pomidorów, soli, liści sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Z Tuńczykiem I Warzywami, Sałatka Z Tuńczykiem, Warzywami I Komosą Ryżową, oraz Loaded Veggie Sałatka Z Awokado Tuńczykiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować dwóch winnic Columbia Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn