Sałatka Z Tuńczyka Ze Smażoną Cebulą
Sałatka z tuńczyka ze smażoną cebulą to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 17g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.04 za porcję. Mieszanka smażonej cebuli, majonez, tunan w wodzie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z fasoli białkowej z Tunanem i cebulą, Grillowanie: Sałatka Rzymska z pikantnym Ranczem, pomidorami i smażoną cebulą, oraz Sałatka z tuńczyka, szparagów i nowych ziemniaków ze szczypiorkiem Vinaigrette i smażonymi kaparami dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![La Jota Howell Mountain Merlot]()
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.