Sałatka Z Tuńczyka Tajskiego
Sałatka z tuńczyka tajskiego to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz seler, tajska pasta curry, jabłko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zielone jabłko, można śledzić to danie główne z Ten Chleb Jabłkowy Smakuje Jak Szarlotka jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Tuńczyka Tajskiego, Sałatka Z Tuńczyka Tajskiego, oraz Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka Tajskiego dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.