Sałatka z trzech fasolek z migdałami i Pecorino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj trzy sałatki z fasoli z migdałami i Pecorino spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 130 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, slivered migdały, fasola lima, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino), Sałatka z Pecorino i fasolą, oraz Sałatka Z Fasoli Fava Z Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posortować i umyć fasolkę lima; umieścić w małym rondlu. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości.
Gotować wosk i fasolkę szparagową we wrzącej wodzie 5 minut lub do miękkości.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Połączyć lima, wosk, i zielona fasola w dużej misce.
Dodać ocet, oliwę z oliwek, sól, i pieprz; wrzucić dobrze. Wierzch z serem i ściętymi migdałami.