Sałatka z truskawkami i fetą
Sałatka truskawkowo-Feta to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 582 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, śliwki migdały, ocet malinowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Truskawkowo-Feta, Sałatka z truskawkami i fetą, oraz Sałatka truskawkowa feta.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, gotować migdały, często mieszając, aż lekko tosty.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W misce przygotuj sos, ubijając razem czosnek, miód, musztardę Dijon, ocet malinowy, ocet balsamiczny, brązowy cukier i olej roślinny.
W dużej misce, wrzucić razem prażone migdały, sałata rzymska, truskawki, i ser feta. Przykryć mieszaniną dressing, i wrzucić do służby.