Sałatka z truskawkami i fetą

Sałatka z truskawkami i fetą
Sałatka truskawkowo-Feta to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 582 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, śliwki migdały, ocet malinowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Truskawkowo-Feta, Sałatka z truskawkami i fetą, oraz Sałatka truskawkowa feta.

Instrukcje

1
Na patelni na średnim ogniu, gotować migdały, często mieszając, aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
W misce przygotuj sos, ubijając razem czosnek, miód, musztardę Dijon, ocet malinowy, ocet balsamiczny, brązowy cukier i olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet MalinowyOcet Malinowy
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzosnekCzosnek
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
W dużej misce, wrzucić razem prażone migdały, sałata rzymska, truskawki, i ser feta. Przykryć mieszaniną dressing, i wrzucić do służby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
TruskawkiTruskawki
Ser FetaSer Feta
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia32
Magazyn