Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z soczewicy i Orzo. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szarej musztardy poupon dijon, marchew, makaron orzo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Orzo-Ryż Z Soczewicy, Zupa Z Soczewicy Orzo, oraz Sałatka Śliwkowa, Pomarańczowa I Z Soczewicy ... & Fave Five Friday: Pyszne Dania Z Soczewicy.
Instrukcje
1
Ubij sos i musztardę w małej misce z trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pozostałe składniki połączyć w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać mieszankę opatrunkową; dobrze wymieszać.
4
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.