Sałatka Z Soczewicy Beluga
Sałatka z soczewicy Beluga może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz beluga soczewicę, sól i pieprz, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Z Soczewicy Beluga, Chrupiący Brązowy Ryż I Sałatka Z Soczewicy Beluga Z Truskawką Vina, oraz Czarna Sałatka z soczewicy Beluga z grzybami i musztardą Vinaigrette / obfite Feel Good Food dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu łączymy soczewicę z roztrzepanym czosnkiem, marchewką, żółtą cebulą i wodą i doprowadzamy do wrzenia. Dusić na małym ogniu, aż soczewica są po prostu miękkie, o 30 protokół.
Odcedzić soczewicę i wyrzucić czosnek, marchew i cebulę.
Niech soczewica ostygnie lekko.
W międzyczasie piecz poblanos nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, obracając je kilka razy, aż zostaną zwęglone.
Przenieść je do miski, przykryć folią i pozostawić na parze przez 15 minut. Obrać, rdzeń i nasiona poblanos, a następnie pokroić w plastry.
W małej patelni, gotować chorizo na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 5 protokół.
Chorizo osuszyć na papierowych ręcznikach.
W dużej misce, połączyć soczewicę z poblanos, chorizo, czerwona cebula, jajka, posiekana kolendra i mielony czosnek.
Dodać sok z limonki i olej, doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Posypać liście kolendry na górze i służyć.
Dodać do przodu: składniki sałatki można przygotować w Kroku 3 i schłodzić osobno przez noc. Przywróć soczewicę do temperatury pokojowej i przeprowadź chorizo przed podrzuceniem pozostałymi składnikami.