Seler, grillowane winogrona i sałatka z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 48 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, boczniaki Królewskie, delikatne liście selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Jabłek, Winogron I Selera, Sałatka pieczarkowo-selerowa z parmezanem, oraz Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce ubić ocet z sokiem z cytryny, nasionami selera, musztardą i połową czosnku. Stopniowo ubijać w 1/4 szklanki oliwy z oliwek i oleju migdałowego, aż do emulgowania. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Nasiona Selera
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Olejek Migdałowy
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
W mini maszynce połączyć pozostały czosnek z pietruszką, liśćmi selera i migdałami i pulsować, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać kolejne 1/4 szklanki oliwy z oliwek i puree do masywnej pasty. Pesto doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Pieczarki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill na dużym ogniu, obracając raz, do miękkości i rumiane, o 5 protokół. W misce wrzucić winogrona z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na dużym ogniu, aż Skórki zaczną czernieć w plamach, około 3 minut; linia grilla z perforowaną folią, jeśli winogrona spadną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Winogrona
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z Wermutu
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Przenieść winogrona i grzyby do dużej miski i wrzucić pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Winogrona
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
7
Ułożyć liście sałaty na półmisku i skropić połową dressingu. Łyżka sałatki z grzybami i winogronami na sałatę. Wrzucić seler z pozostałym sosem, łyżką go na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)