Sałatka Z Selera
Sałatka z selera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, główki czosnku, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, Sałatka Z Selera, Gruszki I Rukoli, oraz Przepis Na Sałatkę Selerową Wstążka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główek czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków).
Wytnij 1/4 cala od góry każdej głowy; lekko pokryć ścięte powierzchnie sprayem do gotowania; posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Owinąć każdą głowę osobno folią.
Piec w 400 przez 45 minut; ostudzić 10 minut. Oddzielić goździki; wycisnąć miąższ czosnku; wyrzucić Skórki.
Umieść miąższ czosnku, 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu, śmietanę, bulion, ocet, musztardę i cukier w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać sos do miski; przykryć i schłodzić 2 godziny.
Połączyć seler i szczypiorek w dużej misce; dodać dressing, i dobrze wrzucić.