Sałatka z Sautéed Escarole, kukurydzą i białą fasolą
Sautéed Escarole, kukurydza, i sałatka z białej fasoli jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek extravirgin, escarole i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Escarole & White Bean z Miecznikiem, V8 Escarole i zupa z białej fasoli, oraz Escarole i zupa z białej fasoli.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj escarole na patelnię; gotować 3 minuty lub aż zwiędną, obracając często. Wykończyć białe końce łodygi z każdej ćwiartki escarole; z grubsza posiekać.
Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem. Powrót do patelni na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj pancetta, cukinia, i czosnek na patelni; gotować 2 protokół lub aż cukinia jest miękka.
Dodać kukurydzę; gotować przez 1 minutę.
Połącz escarole, mieszanka kukurydzy, pietruszka i fasola w dużej misce.
Dodać ocet i pozostałe składniki; wrzucić dobrze do herbu.