Sałatka Z Rukolą I Kozim Serem Z Winegretem Figowym
Sałatka z rukolą i kozim serem z winegretem figowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.04 za porcję. Ta przystawka ma 216 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu winnego, prosciutto, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest przyniesiony przez Bon Appetit. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie super. Spróbuj Sałatka Z Rukolą, Gruszką I Kozim Serem Z Winegretem Z Granatu, Chrupiąca Sałatka z kozim serem z rukolą z winegretem z granatu, oraz Sałatka z rukolą, jabłkiem, kozim serem i kandyzowanymi orzechami pekan z winegretem z cydru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz figi i 1/2 szklanki wody w średnim rondlu. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, zacierania z masher ziemniaków, aż mieszanina zmięknie i grube formy puree.
Przenieść mieszankę fig do sitka ustawionego nad miską. Naciśnij na ciała stałe, aby wyodrębnić jak najwięcej mieszaniny.
Sok z cytryny, octy, bazylia i cukier ubić na puree z figi.
Ubij w oleju. Doprawić winegret solą i pieprzem.W roztrzepanym jajku zanurzyć ser kozi, obustronnie obłożyć panko.
Na talerzu umieścić kozi ser; schłodzić 10 minut.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kozi ser na patelni; gotować tylko do złotego, o 1 minut na stronie.
Transfer na ręczniki papierowe.Ułóż rukolę na talerzu. Serweta prosciutto plastry na. Rozrzuć połówki figi. Surround z kozim serem plastry.
Mżawka z miodem; łyżka vinaigrette over.