Sałatka z rukoli i truskawek
Sałatka z rukolą i truskawkami to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 179 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odebrać posypać makiem, ocet sherry, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Rukoli Truskawkowej, Sałatka Z Rukoli I Truskawek, oraz Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i truskawek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić razem ocet sherry i cukier.
Ubić oliwę z oliwek, olej rzepakowy i 1/4 łyżeczki soli. Smak przypraw.
Wrzucić liście rukoli do dressingu, dodać truskawki i mak i delikatnie wymieszać.