Sałatka Z Rukoli I Soczewicy Z Kozim Serem
Sałatka z arugulanu i soczewicy z kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz musztardę dijon, pomidory koktajlowe, grubą sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Rukoli Z Kozim Serem, Arbuz I Kozi Ser Sałatka Rukola, oraz Sałatka makaronowa z kozim serem i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść soczewicę i 1 cebulę pół w średnim rondlu; przykryj zimną wodą o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica są miękkie, o 20 protokół.
Odcedzić; cebulę wyrzucić na pół.
Przełożyć soczewicę do średniej miski.