Sałatka Z Rukoli

Sałatka Z Rukoli
Sałatka z rukoli to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, sól, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z rukoli, kukurydzy i pieprzu: łatwa Sałatka późnym latem, Sałatka Z Rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj rukolę i cebulę; dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
CebulaCebula
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn